helgen i bilder

Har haft en otroligt härlig helg. Fått gjort så mycket saker och har knappt varit hemma. I fredags tränade jag och åt sen lunch (delar mer träning och mat på mitt Instagramkontot workoutbyjuliaw)

Kvällen spenderas med några vänner, vi överraskade Julia med plock och bubbel. Så roligt då hon inte hade misstänkt någonting. Det blev otroligt lyckat och hade en väldigt rolig kväll!! Var hemma runt 01:30 om jag inte minns fel. Det blev ett antal glas bubbel och drinkar.

Något trött på lördag, lite färskpressad apelsinjuice, hudvård och en frukost senare så var jag redo för dagen. Tog tåget till Kungsbacka och spenderade hela dagen med familjen. Vi åt middag och spelade padel. Det blev totalt 2,5 timmes padel då vi råkat dubbelboka, hehe. Men det gjorde mig absolut ingenting. Pappa var så snäll och körde mig hemåt vid 22.

Middagen på lördagen var så god, lax, en sommar sallad och potatis!!

Även söndag blev det padel, totalt 1,5 timme, hade faktiskt träningsvärk sen lördagen i både axel och rygg haha. Så jäkla gött och satan vad roligt det är. Har köpt ett eget racket nu dessutom. Jag, Irma, Linda och Fredrik stack sedan till Poh-keh och åt en sen lunch.
Resterande del av söndagen spendera jag hemma, jag var helt slut i kroppen. Fyra timmars padel gjorde sitt och dessutom full fart hela helgen. Man älskar ju det, men man uppskattar ju också några lugna timmar innan ny vecka.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

linneacasandra
linneacasandra,

Vad är det för matta du har? 😊

nouw.com/linneacasandra
juliawahlberg
juliawahlberg,

Den är från Sleepo, classic collection 😊 Modellen heter Cloudy och i färgen beige!

nouw.com/juliawahlberg
elinstenvall
elinstenvall,

Det är verkligen SÅ kul med padel!!

nouw.com/elinstenvall