helgen i bilder

Måndag igen och det känns helt ok måste jag säga. Efter en riktigt bra helg, ett jobb man trivs med, roliga planer i veckan och med mindre huvudvärk än tidigare så är jag motiverad.

Min helg var superskön och lugn, vilket såklart är precis som det ska vara just nu. Självklart är jag inte perfekt när det gäller restriktioner och sitter inte hemma varenda minut av min ledig tid. Så länge samhället inte stänger ner helt så kommer jag fortfarande röra mig ute, men med stor hänsyn till allt som sker.

Började helgen med en timmes padel med Irma, Linda och Fredrik, vi åt tacos hos mig efteråt. Vilket perfekt fredagsmys. Älskar fredagsmyset så mycket!!

Lördagen inleddes med morgonträning, HIIT, mage och cardio i 20 minuter. Åkte hem snabbt för att duscha och sen hade jag bokat in massage. Fokus på nacke, axlar och skuldror. Sedan var jag med mamma en stund och hjälpte henne med lite saker. På kvällen kom Lukas och Emilia hem till mig och vi bara kollade på tv, åt chips och hängde. Perfekt.

Söndagen startades på bästa sätt, yoga i 60 minuter. Fotade sedan lite tillsammans med Emilia, lagade matlådor och fick feeling för ett till träningspass, HIIT 30 minuter fick det bli under eftermiddagen. Och hela denna fantastiskt avslappnade och inte stressiga helg avslutades med en familjemiddag på självaste fars-dag. Lasagne och chokladpudding bjöds det på där, pappas favoriter.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Så fina bilder!

nouw.com/agnesmathilda
emelivet
emelivet,

Alltså du är så vacker 😍

nouw.com/emelivet