Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Helg nummer 49

Hoppas ni haft en bra vecka och en bra helg. Min helg har varit toppen, mysig och lugn. Inga sena kvällar och inga festliga aktiviter. Så välbehövligt faktiskt! Man tappar ju lite sömn och energi efter en sån helg och tycker träning och mat påverkas lite smått direkt. Inte alltid, men ibland.
Så inför imorgon måndag går jag in med mycket energi och bra feeling i hela kroppen. Ännu inte en ny förkylning heller, så det känns hoppfullt.

I fredagskväll kom Lukas och Emilia hem till mig. Vi åt pasta från Nonna och bara snackade hela kvällen. Tanken var julbak, men tiden försvann.... På lördag vakande jag upp till solsken och blå himmel, magiskt.

Tog mig en sväng till gymmet där det blev intervaller och ben. Lugnt och skönt, med få människor på lördag förmiddag. Perfekt.

Efter gym, dusch och lunch stack jag ut på stan för julklappsjakt. Givetvis inte ensam om den idéen i Göteborg. Men så mysigt med kylan och snön. Lite halvlyckad jakt, då jag inte hittade så mycket som jag önskat.

Här är mina favoriter just nu i min hudvård, varierar en del, men dessa är är på topplistan.

Söndag förmiddag spenderades utomhus i kylan, en promenad runt i Slottskogen med några vänner. Följt av en brunch på Coco. Tog deras smashed avokado sandwich, otrolig faktiskt. Rekommenderar!

Vi gick igenom Haga och köpte en varm choklad, kände lukten av brasa och möttes av julmusik. ÄLSKAR decembersmyset!!!

Otroliga skor från Other Stories!!! Hemma igen så myste jag soffan och lagade en middag innan jag kikade på de nya avsnitten av Casa De Papel. Så spännande, hur ska det sluta!!?

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar