Helg nummer 42

Helgens summeras som social, händelserik och effektiv. Inledde med en AW i fredags där vi åt på Taverna Averna, det var ingen vanlig afterwork för vi firade Irma som fyllt 26. Jag tog deras Toast Skagen som var det godaste på länge. En fullpoängare! Drack bubbel till maten, klockren kombo.
Höll mig ifrån utgång eftersom jag dragit på mig en rejäl förkylning, den har över helgen övergått till en oskön hosta, men visst är det sista steget? Så länge sen jag hostade? Det är ändå ett fint tecken på att man oftast håller sig frisk.

Lördag tog jag sovmorgon och sen blev det en rejäl städning av lägenheten. Tog betydligt längre tid än vad jag trodde, visserligen försvann hela förmiddagen i soffan framför nyhetsmorgon. Mamma och pappa kom in runt fyra-tiden för att hjälpa mig montera upp tv:n på väggen. Blev så otroligt bra!!!
Sen åkte vi hem till Kungsbacka och ganska direkt till Lukas och Emilia (bror och hans flickvän) för middag med bådas familjer. Sån otroligt trevlig kväll med massa skratt, quiz och bra minnen.
Emilia bjöd på en god fläskfilepasta och mamma hade med favoriten, dajmtårta. SUCCÈ.

På söndag tog jag en promenad i strålande sol, det blev runt en timme. Det kändes som en lagom ansträngning för kroppen nu. Mötte mamma på Bellis café för en god frukost/brunch. Jag är en sån sucker för yoghurt, så tar ofta det om det finns på menyn, så tråkigt, men så gott!! Efter frukosten åkte vi till havet och fotade lite jackor, har ett fortsatt samarbete med Didriksons, som är så otroligt roligt. Mer om detta senare! Direkt efter fotograferingen åkte vi till min brors hus (ja det känns fortfarande sjukt att säga), de har köpt morfars hus och skall renovera inprincip allt. Så hjälpte till där i några timmar under söndag eftermiddagen. Sen däckade jag i soffan hemma i Göteborg.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer