helg nummer 35

Bilder och sammanfattning av helgen

FREDAG

Avslutade arbetsveckan med ett långpass på 17 km. Det blev varierat mellan löpning och PW. Tog även en längre paus halvvägs. Satte mig vid havet och såg solen gå ner. Topp-10-bästa-saker-som-finns-listan.

LÖRDAG

Lördagmorgon innebär träning och oj va jag trivs med den rutinen. Denna gången blev det bodybombat och crosstrainer.

Efter gympasset åt jag acaibowl till frukost och drack kaffe, eller hann knappt dricka kaffet då det blev bråttom till när mamma och pappa skulle hämta upp mig. Vi åkte till Lilla Spinneriet och kollade på massa inredning.

Runt lunchtid pausade vi i solen innan vi skulle åka hem. Åt en av världens godaste avokadomackor och drack kaffe. Ni borde åka dit! Det ligger i Lindome för er som bor i Kungsbacka och vet vad Lindome är ;)

Under lördag eftermiddag så kikade jag efter lite saker att önska sig i födelsedagspresent. En kappa kanske?

Eller kanske en ny pälsjacka. Fast min svarta från förra året är oslagbar<33 Efter lite titt på Kungsmässan så åkte jag och köpte några nya växter till hemmet. Bland annat dessa två till köket. Hoppas de är lätta att sköta....

Lördagsmiddagen blev grillad fläskfilé, sallad och kantarellsås, mums. Tillsammans med hela familjen dessutom, lovely.

SÖNDAG

Söndagmorgon, solen sken, sovmorgon och en bra dag framför mig. Började med att promenera till Kaffebaren. Vid kl 10 mötte jag upp Johanna för en god frukost. Jag tog yoghurt med granola, ägg och kaffe.
Vi satt där i över 2,5 timmar och pratade om allt möjligt. Fick lite livspepp från henne som vanligt, skönt.

Såhär gick jag runt ett tag till efter frukosten. Var tvungen att ta vara på den soliga dagen kände jag. Ville dessutom inte hem till mitt ostädade hem och sätta igång med storstädningen ;)

Väl hemma igen så blev det alltså städning (en riktig storsätdning!!) bloggning och lite annat fix. Eftermiddagen bestod av bodyattack, handla mat, göra matlådor och landskamp på tv:n. Nu ska jag duscha, för det har jag inte fått gjort, hehe fräscht. Så nu avslutar jag en bra helg och en bra vecka med att fräscha till mig och sen mysa ner mig i sängen. Godnatt

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Vilken härlig helg! 😊
nouw.com/deniseeelarsson
Julia
,
Är tröjan köpt nyligen? Så fin 😍
Julia
,
Alltså den svarta träningströjan!
juliawahlberg
juliawahlberg,