Harmonisk lördag

Jag bara måste dela min otroligt härlig lördag med er, även om det är några dagar sen nu. Den var en fullpoängare. Jag nyttjade ett presentkort som jag hade på Hagabadet med att spendera två timmar där själv. En timme på spa-avdelningen och sen 1 timme massage, en otrolig sådan, min huvudvärk är helt borta nu. Otroligt!

Som en ny människa och varm och go i hela kroppen klev jag ut i ett regnigt Göteborg, men så lätta och mjuka steg genom stan med en kaffe i handen. Hemma så möttes jag av att mamma var där, hon hade köpt med blommor till mig <3 Vi gick ner till stan sen för en god lunch på Poh-keh, ett favoritställe helt klart. Sen strosade vi runt på stan, solen tittade fram och framåt eftermiddagen köpte vi med chark och ost från saluhallen för att sätta oss i solen på balkongen.

Senare så gick vi ner för backen till en italiensk pärla som heter Fontana Di Trevi, ska bli stammis där, det ligger såååå nära mig och var så otroligt gott :) Så mysig dag med mammsen! Och att gå på spa själv, det borde man göra oftare.

Jeans, väska och väst från Gina Tricot. Skor från Veta och skjorta från Wera.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer