Harmoni i själen

Fredaaaag och ledig, drömkombon. Kollade på en otroligt mysig film på Netflix igårkväll innan jag somnade, som jag bara måste tipsa er om. The kissing booth hette den, ordet mysig är verkligen ordet. En romantisk komedi som gör att man blir kär i kärlek på nytt och sådär löjligt lycklig. Den borde ni se!
Jag vaknade runt klockan 9 imorse, gråtandes, det var någon sorglig dröm som jag inte ens kom ihåg vad det handlade om när jag vaknade. Märkligt det där med drömmar asså, men ändå intressant.
Jag började dagen med frukost framför nyhetsmorgon. Satt där ett bra tag innan jag tog tag i livet och körde en rejäl städning/rensning hemma i längenheten. Jag är ju en sån där människa som tycker om att städa, vika iordning och göra fint i lådor. Idag blev det en salig blandning, jag dammsög, torkade av, vattnade blommor, tvättade två maskiner, plockade undan, vek iordning ALLA kläder i garderoben och gjorde fint bland alla träningskläder. Ordning och reda :))) Trivs 100 gånger bättre när det är städat och inte ligger framme en massa grejer. Då finns det någon form av harmoni i min själ. Klockrent att göra innan helgen dessutom.
Vid 16 blev det gymmet, intervaller på bandet och sen 30 minuter HIIT (gruppass).
Sen handlade jag tacos, åkte hem och duschade och tog med maten hem till mamma och pappa. Där det blev en familjemiddag och nu VM!! Vilken start på helgen.

Nya favoritlampan med neontext ”love” som jag ställt bland böckerna ovanför TV:n. Finns att köpa på Walter Hansson/Elon här i Kungsbacka för 400-500 spänn!! De har några andra texter också.

Sköna intervallskor/gymskor från New Balance och pulsklocka utan pulsband (bästa) från Garmin. Modellen heter forerunner 235.

Tacos på altanen en solig fredag i juni, blir det bättre? Tror inte det.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer