Halvmarathon - rekordtid

Äntligen på hemmaplan igen, eller äntligen och äntligen. Jag har verkligen blandade känslor för det, som alltid. Ska jag vara ärlig så känns det inte liiiika skönt att komma hem som det brukar. Vill tillbaka till USA, men framför allt resa snart igen. Vill upptäcka mer!! Hemresan gick bra, men den var lång. Satte igång ett tidtagarur på mobilen när vi lämnade hotellet i Vegas och stängde av när vi kom hem till Kungsbacka. Det blev en resedag på drygt 25 timmar, galet. Så man var lagom seg när man kom hem. Men jag vill ändå komma i ordning, så packade upp de mesta, handlade mat och körde igång tvätten innan jag la mig i soffan och kollade på tv:n. Somnade runt 23 och tror faktiskt att jag kommer klara mig bra från jetlagg, skönt.

Jag visste inte hur jag skulle må idag lördag efter den långa resan igår, så jag hade inte föranmält mig till Kungsbacka-loppet. Utan det fick bli en spontanare i sådana fall beroende på hur jag skulle må helt enkelt. Vaknade imorse och kände mig heeeelt väck, haha. Som en zoombie. Kanske inte de bästa förutsättningarna för att springa 21 km.... Men jag ville ändå testa, det fick bära eller brista helt enkelt. Strålande sol, skön stämning och lite go musik i öronen. Inställningen var något i stil med "klara av det bara och snälla gör det ok". Så jag åkte iväg och anmälde mig och 12.30 gick startskottet. Hängde på några gubbar som höll ett bra tempo, lite snabbare än vad jag brukar, men det kändes ändå bra, förvånansvärt bra faktiskt. Men jag var ganska säker på att det skulle bli tufft sen, hade jag fått normal sömn och bra mat dygnet innan så hade jag garanterat orkat längre innan det tog emot!! Men runt 12-13 km var det riktigt tungt och sen kändes det något bättre innan det blev kändes trögt igen. Men jag höll ändå ett ok tempo, men det var skillnad jämfört med första varvet. Men jag orkade och lyckades ändå hålla uppe tempot tillräckligt för att slå två rekord !! Milen på 43:58 och halvmarathon på 1:34:21, whaaaat? Det trodde jag aldrig när jag vaknade imorse efter så lite sömn, sämst mat och en flygresa på 11 timmar i benen från gårdagen. Tror knappt det finns en sämre uppladdning haha. Tack kroppen för du är så jävla bra <33 Jag är både chockad och stolt.


Tid: 1:34:21
Snittempo: 4:31 min/km
Medelpuls: 176
Maxpuls: 184
Placering dam: 5 av 58

Morfar och mamma var på plats vid målgången och gratulerade, lika chockad som jag över resultatet med tanke på förutsättningarna haha :D

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

emmalouiseandersson
JosephineJuninger
JosephineJuninger,