halloumisallad

Innehåller affiliate-länkar

Hade godaste lunchen med mig idag, och att sitta ute i solen i en halvtimme är guuuuuld. Men lunchrasten går ju löjligt fort. Annars har jobbveckan och denna jobbdag rullat på bra. Är på lagret dessa första veckor. Älskar att man rör på sig och står upp i 8 timmar. Benen blir lite trötta, men så får det vara.

Kom hem från jobbet, åt mellanmål, landade i soffan en snabbis och tog sedan en 8 km lång löprunda till havet där mamma väntade. Trötta ben och inget go i kroppen, men så är det ibland. Känslan av att få ta ett dopp efteråt en somrig kväll är i vilket fall heeeeelt oslagbart. Så det blev kvällsdopp för tredje gången denna vecka. ÄLSKAR.

Duschade, åt middag och drack kaffe i kvällssolen hemma. Men testade också lite nya kläder som jag hämtat ut, ett kommande samarbete. Bland annat denna kjol från Gina, den är såååååå snygg. Bekväm och bra längd. Ni hittar den HÄR. Jag har storlek 40 och den satt så bra. Hade nog kunnat ha den tajt-tajt med storlek 38. Men är inne i en period där jag hellre köper större.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar