Halloumi och grönsaker

Visst är det underbart att äta mat ute, men efter att ha gjort det i en hel vecka till både lunch och middag så uppskattar man faktiskt att kunna slänga ihop något på hemmaplan med de saker man gillar. Utan att behöva ta några beslut och välja mellan saker man inte riktigt vet hur det smakar :P
Jag vill bli bättre på att äta riktigt mat till middag, oftare laga mat och inte bara äta ägg, yoghurt, macka osv på eftermiddagen/kvällen.
Igår var jag sugen på Halloumi och därför fick det bli just det till middag tillsammans med grönsaker, svamp och en sås gjord på pesto och créme fraiche.
Det är också skönt att det inte är lika varmt och strålande sol, i en vecka iaf, sen får det gärna vara sommar igen. Bara så att man får vara hemma, träna inomhus osv utan att få ångest av att inte vara utomhus.

Idag väntar jobb mellan 11-18 som vanligt och sen få det nog bli träning, HIIT eller löpning. Får se vad jag känner för. På tal om middag så blir det nog lax ikväll. Lax med citronpeppar är bland det godaste jag vet!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Vad gott ju! 😃
www.nouw.com/viktorhognas
gcamillas
gcamillas,
Så gott det ser ut!! 😊
nouw.com/gcamillas
Faronsson
Faronsson,
Men wow så gott!!
nouw.com/faronsson
juliawahlberg
juliawahlberg,
emmalouiseandersson
emmalouiseandersson,
gott! älskar halloumi! 😊
nouw.com/emmalouiseandersson
juliawahlberg
juliawahlberg,
Samma här 😃
nouw.com/juliawahlberg