Grateful

Jag vet att jag ofta skriver hur tacksam jag är och hur bra livet känns. Just nu känns allting så bra, hela tiden.
Det gör mig nästan lite rädd, hur ska jag kunna toppa det här? Hur tråkigt kommer inte Sverige kännas nu. Det kommer aldrig vara såhär bra igen. Jag kommer aldrig bo vid havet, i Kalifornien, vara frisk och lycklig, ha världens finaste familj och vänner. Allt detta på samma gång. Jag har inte en enda dålig dag här?
Solen skiner varje dag, jag utvecklar min engelska, sätts på prov varje dag, lär mig nya saker dagligen och växer som människa mer än någonsin (antar jag). Men jag får också massa nya härliga vänner, minnen, se nya delar av världen och min vardag känns som en ständig semester. Trots att jag jobbar 5 dagar i veckan, hur är det ens möjligt?

Igår var jag ute och sprang när solen gick ner och vill verkligen bara visa er alla hur vackert det är här. Jag sprang och log för mig själv och bara kollade ut över havet upp på den rosa/blå himlen och kan inte riktigt fatta att man kan bo såhär året om, alla år, livet ut. Men jag skulle aldrig välja det före familj och vänner, såklart!!

Men jag är verkligen så tacksam över att få leva det här livet, det ger mig inte bara minnen och lärdomar. Det ger mig så mycket mer. Energi och livsglädje för hela livet känns det som. Jag vet att jag alltid kan åka tillbaka hit. San Diego kommer alltid stå kvar. Om det såväl är i en vecka eller i 4 månader.


Bild från Laguna Beach i söndags

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså GUUU vad underbart!! <3
nouw.com/matildaberlin
isabylund
isabylund,
Det är ju fantastiskt att du är på en sån plats i livet nu, njut av det!! Du har minnen för livet efter denna tid <3
nouw.com/isabylund