Gott utan socker

I samarbete med NJIE

Jag är så stolt och glad över att få vara med i NJIE:s kampanj "gott utan socker" för lanseringen av deras nya fruktdryck. Det är ett så viktigt ämne och därför vill jag verkligen vara en del av detta. Att dessutom kunna stå bakom det till 110 % känns ännu bättre. Ni kan läsa mer om själva kampanjen HÄR.
Vi är så många idag som är beroende av socker. Vi klarar oss inte utan det, vilket är helt sjukt. Ett beroende är alltid ett beroende. Och vi vet alla hur svårt det kan vara att ta sig ur ett beroende. Att det därför finns goda alternativ som underlättar när sötsuget tar över är ju helt fantastiskt, ta vara på det! Jag tycker att ni alla ska tänka till lite extra och bli mer medvetna. Börja smått, dra ner på sockerintaget mer och mer efter hand. Jag lovar, det är värt det. Det finns så många alternativ som är minst lika goda!!
Jag är ett levande exempel på att det går att bli av med sockerberoendet ;) Från att alltid ha ätit godis på helgerna och även ibland under vardagarna, till att aldrig köpa godis, kakor, glass osv. Jag minns att lördagskvällen inte var komplett om jag inte fick min choklad. Nu, minns jag inte senast jag köpte godis till mig själv. Jag har hittat många bättre alternativ och tycker verkligen att ni ska testa också!
Man mår så mycket bättre och din kropp kommer tacka dig.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer