Gotland part 1

I måndags började vår familjesemester som skulle ta oss till Gotland. Vi började med att åka mot Gränna, jag mamma och pappa. Vi stannade där en liten stund. Köpte polkagrisar, fikade och kollade in Brahehus. En kort visit innan vi tog sikte på Kosta, där vi shoppade lite på en outlet och egentligen inte gjorde så mycket mer. Slutdestination för dagen var Oskarshamn då färjan dagen efter skulle ta oss till Visby och Gotland. Vi åt sushi till middag där och gick sedan och la oss ganska tidigt. Skönt.

Sprang några km innan hotellfrukosten och sen tog vi färjan över runt kl 11. Efter 3,5 timmar var vi framme i fina Visby. Första gången vi var där och oj vad fint det är. Vi mötte upp Lukas och Emilia som tagit flyget dit. Så mysigt att vara samlade allihopa!

Under eftermiddagen så checkade vi in på Donners hotell, som jag varmt kan rekommendera. Sen kollade vi bara runt på alla små mysiga gator innan vi åt middag på Eden Tapas & Bar. Otroligt gott!!! Rekommenderar verkligen. Bra start på Gotlandssemestern.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer