Göteborgsvarvet 2019

Då har man sprungit Göteborgsvarvet för tredje året i rad. Gick in med inställningen till att köra på ordentligt, så länge det kändes bra. Och höll tummarna för att hälsporren inte skulle kännas av. Startgrupp 4 och där skulle jag visa att jag hörde hemma. Det kändes ändå helt ok överlag, men tyckte inte riktigt konditionen var som den brukade.

Fick en sluttid på 1:40 som såklart är jättebra, men jag som tävlingsmänniska vill ju bara bli bättre och bättre.
Sprang 2 minuter snabbare förra året....vilket stör mig. Men andningen/konditionen/orken var inte 100 idag. Dagsformen var inte perfekt helt enkelt och det kändes definitivt tyngre än senast. Men däremot måste jag säga att min kropp var såååå stark, alltså har inte ont nånstans!? Varken i höft, fötter, lår eller någonting. Hade kunnat springa längre? Hade kunnat gå ut och springa nu utan problem, vilket jag inte brukar känna. Men just där och då var jag ju död pga att orken inte fanns. Men inte alls så sliten som jag brukar känna mig efteråt. SÅ SKÖNT. Alla löppass har gjort sitt med andra ord. Synd bara inte orken fanns där samma dag. Hade ju varit kul om båda kändes bra samtidigt någon gång :)
Men jag ska vara nöjd!!!

Sov väl runt 10 timmar i natt och laddade sedan upp med en rejäl frukost bestående av gröt med bär, kaffe, varm croissant, apelsin och berocca + resorb. Strax innan 12 åkte vi in, med pendeln. Jag var så taggad och redo!! Hade taggat upp med musik hemma och kände mig lugn med tanke på att kroppen känts bra och att denna distansen inte känns superlångt efter att ha sprungit Marathon, har inte samma respekt/"rädsla" för det.
Starten gick redan vid 13:13 i grupp 4 vilket var så skönt, att komma iväg i tid och i en grupp där de håller bra jävla tempo, äntligen.

Väntade på denna kämpen efter målgången. Fatta att han aldrig sprungit mer än en mil innan och får kramp i båda benen, men ändå springer in på tiden 1:46, helt otroligt!!! Mer stolt och imponerad av brorsans prestationen än min egna idag, haha. När jag springer fram och kramar om honom så är det första han säger "detta gör jag aldrig om", hahah!
Jag fattar det helt, men jag är revanschsugen till nästa år redan nu :P Så kul att vi gjorde det tillsammans en gång i alla fall!!

Tempo: 4:45 min/km vilket motsvarar 12-13km/h (kanske säger er något mer). Medelpuls låg på 176 och en maxpuls på 189. Tiden blev alltså 1:40:24.

Ändå så otroligt go känsla efteråt!!!! Och vilket folkfest det är, som vanligt. Fantastiskt!!
Just det, såg typ alla som jag visste skulle kolla på mig. Vilket var så oroligt roligt. Dessutom helt utspridda, guld!!
Mamma, Emilia och morfar var med som support och de såg mig på 3 ställen. Slottskogen vid starten och sen i slutet vid Linne! Irma hejade vid Eriksberg, några familjekompisar peppade mig vid Lindholmen, Rebecca vid kungsport och Linda & Erika vid Götaplatsen. Alltså såååå klockrent, och jag hörde och såg allihopa! ASSÅ TACK, det gör så mycket va.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Elin
,
men alltså hur grym är du inte? Starkt jobbat, grattis!!! 😊
juliawahlberg
juliawahlberg,
Men åh tack, blir så glad!! <3
nouw.com/juliawahlberg