Göteborgs finaste innegård

Hej på er <3
Idag har varit en väldigt bra dag. I och med att det var dagsfest igår och jag kom hem i tid och somnade tidigt så har jag mått jättebra idag och inte heller varit trött som jag alltid brukar vara dagen efter party. Hur skönt?
Jag har jobbat idag, fast hemifrån. Men avslutade dagen med lite jobb i Göteborg tillsammans med två kollegor. Vi satte oss på ett café en stund och avslutade jobbdagen där. Efter jobbet mötte jag upp Linda och Irma för att ta hål i öronen!!! Jag har sedan tidigare tre hål i ena örat och två i andra. Men idag var det dags att ta i brosket. Två nya hål blev det, återkommer med bilder! Vi gick till ett ställe som heter Pelos och vi var alla väldigt nöjda över bemötande, upplevelsen och resultatet. Bra pris dessutom, rekommenderar!

Efter håltagningen så mötte jag upp Elin, som man saknat henne. Vi är inte längre kollegor och det suger. Så idag hade vi mycket att ta ikapp då det var ett tag sen nu. Får nog bli en ny träff redan nästa vecka, man hinner inte prata av sig på så kort tid hehe ;) Vi gick och satte oss på Dorsia, som har den finaste innegården i typ hela Göteborg. Varför visste jag inte om detta ställe..... ? Vi köpte varsin lemonade och lite nötter. SÅ TREVLIGT.
Vilken torsdag hörni, den ska jag komma ihåg!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer