Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Göteborg <3

Nu har jag bott i Göteborg lite över ett år och det känns sååååå självklart? Älskar staden, älskar min lägenhet, älskar Kungshöjd, älskar människorna här, älskar allt. Får fortfarande nypa mig i armen ibland när jag går hem från jobbet, från en sen utekväll eller när jag strosar ner på gatorna eller till Slottskogen på bara några minuter. Att jag har så nära till allt och trivs så bra på alla sätt, vad bra det blev :)
Trivs med att kunna gå till ALLT och fick påminna mig på dagens promenad att "jag bor i den här staden", det här är mitt hem och jag är så självklar här? Från att ha pendlat in till "storstan" och är jag nu är och det känns mer än rätt. Så nöjd över det valet. Tycker om min vardag väldigt mycket och det är mycket tack vare mitt boende och Göteborg i sig, finns så mycket saker att göra och det känns personligt på något sätt, även om jag varje helg hittar lite nya gator, caféer eller butiker. Det känns hemma, men finn ändå att upptäcka, det är en charm som jag verkligen gillar.

Så detta är en påminnelse till mig själv att njuta av nuet och vara tacksam för allting i min vardag. Inte leva för helger och inte ta något för givet. Vilka möjligheter det finns!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar