Googlat mig till en diagnos

Sovmorgon!! Vaknade kl 10 imorse, utvilad och redo för en ledig lördag. Tog det rätt lugnt under förmiddagen och åt frukost i soffa, ägg och yoghurt/kvarg :) Vid 12 så åkte jag till gymmet för att köra lite cardio och rehab. Har nämligen googlat mig fram och nu självdiagnoserat mig och mitt onda knä, haha.... Självklart inte helt 100 att det stämmer. Men jag är faktiskt ganska säker på att det stämmer. Det är en s.k "gåsfot" vilket innebär att muskelfästet för tre muskler (ser ut som en gåsfot, därav namnet) som fäster på insidan av knät är inflammerat och överbelastat.
Vilket betyder att jag egentligen bara inte får belasta så att det gör ont. Så jag tog fram några rehab- och stretchövningar och kommer kunna köra på med kondition på crosstrainer och cykeln, för då känner jag absolut ingen smärta. Skönt att ändå kunna göra någon form av kondition. Så det blev just detta på gymmet idag. Nästan 2 timmar totalt, kändes som en väldigt bra pass måste jag säga. Sen blev det en sväng till systemet, Ica och hämta ut ett paket.
Nu ska jag fixa i ordning mig för att sedan åka hem till Erika för lite grillning och partaj med ett härligt gäng. Hörs imorgon!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer