GOD JUL

GOD JUL PÅ ER!
Hoppas ni haft en mysig, härlig och underbar julafton. Det har jag haft! Jag har faktiskt filmat ganska mycket under hela julhelgen och kommer därför lägga upp en vlogg i början av veckan. Ja, ni läste rätt!!
Så hur ska man sammanfatta en sån här dag? Vi början från början. Dagen startade med ett eventpass på en timme, trots förkylningen.... Så det blev ett betydligt tuffare pass jämfört med om jag hade varit frisk. Jag borde nog egentligen inte tränat... Menmen. Det var ett svinjobbigt GRIT och attack-pass dagen till ära.
Efteråt så åkte jag hem och duschade, kollade sista avsnittet av julkalendern, nyhetsmorgon och gjorde mig i ordning. Vid kl 12 blev det julbord till lunch hos mina kusiner på pappas sida. Följt av julklappsspel, fika, julklappsutdelning och Kalle Anka. Runt kl 17 så åkte vi vidare till kusinerna på mammas sida. Tur som vi har, så bor allesammans nära varandra och därför kan vi träffa alla på samma dag, vilket jag uppskattar! Där blev det mer julmat och lite senare även julklappsspel och fika. Kammade hem 5 vinster på julklappsspelen iår, så det var nog rekord för min del. Återigen en bra julafton och återigen vill jag visa min tacksamhet för ALLT.
Tack för maten, tack för julklapparna, tack för många skratt, tack för allt.
Nu somnar man gott!

Julbord till lunch följt av fika och julklappsspel nummer 1.

Jag och min fina bror!

Julklappsutdelningen innan Kalle Anka, jag fick agera tomte och gjorde det nog på rekordtid, haha...

Middag och julbord nummer två! Favoriterna var lax, grönkål, prinskorvar och knäckebröd!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer