Glass på Smögenbryggan

Midsommardagen innebär i vanliga fall Sea Lodge här på Smögen. Men i och med Corona är det såklart inget sådant i år. Vi vaknade allihopa upp ganska sent i lördags efter kvällen innan, trots att vi inte kom hem så sent.
Mådde inte så dåligt, men var lite seg som vanligt. Vi tog en promenad till bryggan och köpte en glass. Glass smakar extra bra när man är litelite bakis om du frågar mig. Det var extremt mycket folk på bryggan och lite dåligt väder.

Resterande del av dagen så tog vi det lugnt bara, det blev ingen dagsfest eller bad vid klippor som planerat, dels pga av vädret men också för att alla var rätt trötta sjukt nog. Ska jag vara helt ärlig så hade jag nog aldrig orkat med detta gängets "vanliga" tempo på Midsommarhelgen. De är alltså alltid här på Smögen och har väl fest i stort sätt varje kväll, så jag är bara nöjd över att det blev lagom mycket iår. Passar mig bra ;)

På kvällen åt vi middag på The Barn och i söndags startade jag med en löprunda, morgondopp och sedan åt vi frukost ihop innan vi packade ihop och körde hemåt.
Vilken fantastiskt helg!! Så tacksam och glad för dessa dagar och vilka härliga människor jag får spendera min sommar med,

Vanilj, choklad och havssalt och kola. MUMS.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Så gott det ser ut!
nouw.com/psykiskohalsablogg
isabylund
isabylund,
Du ser ut att ha haft helg magiska dagar <3
nouw.com/isabylund
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jaaa, allt som är kallt smakar så freakin amazing när man är lite vintrött. Typ isvatten - wow haha.
nouw.com/johannagrahn
Britta,
Åh va härligt det ser ut! Nu är det verkligen sommar!
erlokalvard.se/
klara,
Så mysigt! <3
st.rich-port.se/