Frukost vid havet och VM-succé

Wow, jag får snart nypa mig i armen. Känns som var och varannan dag är en sån där "wow-vad-tacksam-jag-är-över-livet-dag". Så här många dagar när man känner så och som är så tänt inpå varandra, det händer bara inte. Just nu är allt för bra. Vädret, humöret, känslan, händelser osv.
Idag var jag ledig från jobet och tog därför vara på dagen till fullo. Lite träning imorse och sen direkt till havet. Tog mig ett härligt dopp direkt när jag kom dit och la mig sedan på klipporna. Hade med mig frukost till havet, hur perfekt efter ett dopp? Kaffe smakar nästan som bäst i solen efter ett bad och på morgonen.
Crossaint, frukt och kaffe fick det bli. Perfekt. Hann med ett till dopp, läsa tidning och bara sola under förmiddagen innan jag åkte hemåt igen. Men dessa 2,5 timme i min ensamhet var och är kvalitetstid som jag värderar extremt högt. Lär göra det snart igen. Vindstilla, fågelkvitter, havslukt och kaffe. No words.

Vid 13 åkte vi in till Göteborg och Ullevi, vid 14 öppnades dörrarna och oj vilken tur att vi var där i tid. Det var riktigt fullt redan 14.20. Men vi fick några riktigt bra platser. Tuur!!
Här spenderade vi sedan eftermiddagen och såg Sverige spela till sig en kvartsfinal. FANTASTISKT. Vilken stämning det är, löjligt. Totalt 16 000 människor som allihopa hejar på samma lag, är glada, firar, dansar, skriker osv.
Ullevi får 10 av 10. Sveriges VM-succé fortsätter och på lördag är det dags igen. Längtar redan. Får se vart vi kikar på matchen, men tror det blir Göteborg igen. Göteborg äger.
Vi avslutade det hela med en segermiddag i Vasa på ett ställe som heter In Loco. Tog tonfisk som smakade supergott.
Vilken tisdag.

Frukost vid havet efter ett dopp i det blå <3

ULLEVI

IN LOCO

SÅÅÅ MKT GLÄDJE!

Segermiddag på In Loco i Vasa, mycket gott!

Tonfisk, sötpotatis och chilibea, muuuuuuuums.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer