Friday Vibes

Freeeeedag!
Så lätt att kliva upp imorse, vill ha den känslan varje dag. Tack gode gud för att man är en morgonmänniska ändå. Kan inte förstå hur morgontrötta människor orkar med det, haha. Satte på fredagspodden och gjorde mig sedan i ordning. Lyssnar alltid på en podd när jag fixar mig på vardagsmorgonar.
Sitter i skrivande stund på tåget mot Mölndal. Är framme på jobbet om ca 15 minuter. Sjukt att det bara tar mig 40 minuter dörr till dörr. Så skööönt! Helgens planer har ni här.

Lördag // Träning på morgonen, köpa några växter, brunch med tjejerna och fota lite lägenheten! Eftermiddagen och kvällen blir lugn och vi får helt enkelt se lite vad som händer här. Kanske att man kan få ett litet besök av sin bror som är hemma (hint till dig Lukas).
Söndag // Träning som antingen blir HIIT eller bodyattack, eller kanske båda? Beror på vilken feeling jag har. Sen skulle jag även behöva åka en sväng till Ikea, hoppas på att få med mig mamma!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Emilia
,

Bästa bloggen!! Har du några tips på poddar?

juliawahlberg
juliawahlberg,
Men vad snäll du är <3 Jag gillar många!! Här är en del P3 dokumentärer, rättegångspodden, fredagspodden, Alice & Bianca, Frågar åt en kompis, framgångspodden, Mathilda och Andrea, Redgert & Dietz, Wahlgren och Wistam och Pillowtalk med Peg och Penny. Hehe, ja jag lyssnar en del 😉
nouw.com/juliawahlberg