Fredagsfestar

Efter jobbet igår så gjorde jag i ordning mig för lite festligheter. Uppskattar just fredagsfestligheter sååååå mycket just nu, helgen känns ju dubbelt så lång?
Åkte hem till Hampus en stund där de var lite härligt folk, supertrevligt! Jag klev verkligen utanför min comfort zone igår (klapp på axeln) och åkte dit helt själv, utan att egentligen känna så många, iaf inte så bra. Hade så trevligt och jätteglad för att jag åkte dit. Tack för det! Runt kl 23 så traskade jag hemåt och stannade till påvägen hos Anton där även Niclas, Erik och Tim var. De är såååå härliga va, vi bara satt och tjöta ett bra tag medan jag försökte värma mig under filtar och raggsockar, haha. Rekommenderar ej att gå några km med kjol och tunna strumpbyxor när det är nollgradigt....
Var hemma igen och somnade runt kl 3. Älskar att kvällen blev så bra trots att jag inte hade några förväntningar eller visste hur kvällen skulle bli. Tacksam för det!!
Idag har jag mått bra, men varit så oerhört trött. Hängt i soffan hela dagen och tagit en lugn promenad. Men det är faktiskt okej att inte göra någonting vissa dagar. Nu äter jag popcorn och choklad, har precis kollat lite på Mello, tvättat kläder och bytt lakan. Ska kolla lite vloggar och sen hoppa i säng. Morgondagen får bli lite mer fartfylld och produktiv.

Redigering av bitmojis, haha....

Här har jag hängt idag, inte så bakis, men extreeeeeemt trött. Kollat på massa OS, serien Younger och sovit hehe.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,

Vilken fin blogg 😊

nouw.com/viktorhognas