FREDAG, SOL OCH EN LEDIG HELG

Fredagshumöret är verkligen på topp. Solen skiner, jobbdagen har rullat på oerhört bra och jag har en ledig helg utan några större planer framför mig. Fantastiskt!!
Startade faktiskt dagen med lite träning, så vid 6 imorse sprang jag några intervaller på gymmet. Eller rättare sagt 30 stycken, 17 sekunder löpning varvat med 13 sekunder vila. Kan verka galet, men det är faktiskt en riktigt skön start på dagen. Tackar gudarna för att man är en morgonpigg människa!
Har varit så effektiv idag, vilket känns så bra och satsar på att checka ut runt 16, strax efter vårt fredagsfika som vi har nu.
I helgen har jag inget speciellt planerat som sagt, men ändå en del grejer som jag måste göra. Tänkte bland annat sälja lite kläder och skor, antingen här på bloggen eller på någon FB-grupp. Men jag vill såklart ge er chansen först, så ska nog försöka satsa på att lägga upp det här, håll utkik. Sen har jag även en del foton att ta inför kommande samarbeten. Planera inför USA-resan, bara 25 dagar kvar nu, sjukt. Behöver även packa ner lite grejer i förrådet, en sväng hem till mamma och pappa, träna, städa och allt det där vanliga :)
Ska ju vara toppenväder, så vill vara utomhus en del också, även om det ska vara svinkallt!!
Vi får se hur helgen blir helt enkelt.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

ssandrah
ssandrah,
Hoppas du får en fin helg!
nouw.com/ssandrah