fredag & lördag

Kickade igång helgen med ett gympass efter jobbet i fredags. Ibland känner man inte för det och man står och väljer emellan att åka hem och krypa ner i soffan eller faktiskt kötta igenom ett pass. Jag valde det sistnämnda även om det tog emot lite. Vilket var så otroligt skönt efteråt, knappt en timme senare. Körde intervaller i 20 minuter och sedan lite mixad styrka. Handlade lite chark och ost påvägen hem då jag blev så sugen på det. Mysig kväll där regnet piskade på rutorna utanför och man äntligen kan tända lite ljus. Hösten ändå <3


Lördagen startades med träning i form av HIIT och sedan mage/rygg och avslutningsvis stretch. Åkte sedan och köpte blommor som jag, Emilia och Lukas åkte hem till farmor med och grattade henne i efterskott. Fina farmor, vet att du läser det här och det betyder så mycket. Så glad över att du finns i mitt liv och att du alltid är så go och glad. Tänk att just du är min farmor, så tacksam över det!!

Lördagkvällen spenderades ihop med massa vänner. Först middag hos Irma som fyller år och sedan shuffleboard och barhäng inne i stan. Himla trevligt!

Kolla vad fina blommor, hortensia är ju för fina!!

Vi köpte en polaroidkamera till Irma som hon blev så glad för!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,

Hur snygg är inte du i håret då?

nouw.com/ellendelin