Fredag 15/12 Horoskop

"Du kan bli provocerad för småsaker just nu. Plutos placering ihop med Mars gör att du inte har särskilt mycket tålamod för dumheter. Under eftermiddagen passar det bra att lyxa lite med en extra lång fika som bjuder på skvaller och godsaker."
( Läs ditt HÄR )

Idag är det fredag, vilket innebar en sovmorgon för mig imorse, eller ja 1,5 timme extra i alla fall. Välbehövligt och sååå skönt. Funderar på att faktiskt inte träna imorgonbitti, jag får aldrig vakna av mig själv numera. Trots att det är helg så ringer ju alltid väckarklockan för jag ska på ett gruppträningspass...
Jobbdagen har gått hyfsat snabbt, jag har gjort vad jag ska och förberett inför helgen och planerat lite kort inför nästa vecka. Hann med ett träningspass med Julia på lunchen. Det blev 5 km löpning, några minuter på trappmaskinen (första gången faktiskt!!) och 5 minuter non-stop magövningar. Effektivt och bra!
Om en stund så blir det glögg, pepparkakor och sen julbord med hela företaget. De har dukat upp långbord, satt ut bordsplaceringar och det ryktas om tävlingar och karaoke.... Jag har så blandade känslor för sånt här med tävlingar på middagar. Men oftast så blir det ju vad man gör det till. Det beror helt på stämning, folk, typ av tävling osv. Men jag ser fram emot en trevlig kväll. Det lär inte bli så sent då jag känner mig rätt så trött och seg. Men vi får se, man vet aldrig!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer