Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Fotografering och Barry's

Avslutade arbetsveckan med två dagars fotografering på kontoret. Vi fotade nyheter inför våren, mycket fina linnetextilier som kommer. Efter jobbet i fredags stack jag direkt till gymmet och körde ett kort pass. När jag har lite tidsbrist brukar jag passa på att köra intervaller på bandet. Skulle hem till handbolls-EM och fredagsmys, ville gärna se iaf andra halvlek och så blev det.

Lördagmorgon, vaknade strax efter 8 och drack mitt kaffe framför nyhetsmorgon. Någon timme senare gick jag till Barry's där jag mötte några vänner och så körde vi ett riktigt gött pass. Så klockren start på lördagen, min nya lördagsrutin!! Åt en god och sen frukost efter träningen och sen inväntade jag kvällens trevligheter med Linda och Irma. En gurkdrink hos mig följt av tapas på Boquerian fram tills stängning. Söndagen bjöd på sovmorgon och en lugn förmiddag innan jag stack till gymmet för ett benpass. Resten av dagen var lugn, precis vad jag behövde.

Hoppas ni haft en bra helg!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar