fotbollsträning

Hade en riktigt bra dag på jobbet, denna vecka är jag på kontoret, som jag kanske redan nämnt? Får alltså göra inprincip allt det min handledare satt med under praktiken. Det flöt på bra idag och tiden gick snabbt. Älskar när det finns mycket saker att göra. Som att skriva om nyheter som ska upp på webben och när man bli kär i en jacka för 5000 kr..... (se bild).

Väl hemma så möttes jag av härligaste budet från VASS PR med en sommarpresent av hår- och kroppsprodukter. Blir såååå glad!!! Åt mellis och åkte sedan till Hamravallen, detta ställe har så många minnen så det är helt galet.
Känns som man växte upp här, ni vet, alla träningar, alla hemmamatcher back in the days. Det var här allt började, här man blev en fotbollsspelare. Ryser.
Vi latjade lite som förra sommaren och det är verkligen roligt. Men kan inte för det minsta förstå att jag tyckte det var roligt varje dag tidigare, är så nöjd med någon gång då och då. Alldeles lagom, sen får man skratta när man vill, tunnla, göra fula målgester och ha hög musik på träningen. Perfekt.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Inspiration