fotbollscomeback?

Vilken kväll, återigen en sommarkväll som tidigare dagar. Men inte vilken sommarkväll som helst. För idag snörade jag på mig fotbollsskorna för första gången på 2 år. Kan ni fatta att det är 2 år sedan jag slutade, helt sjukt ju.
Efter jobbet möttes vi upp, ett gäng tjejer på 10 personer på min gamla hemmaplan Hamravallen. Tror inte att ni förstår hur mycket jag hängt här under min fotbollstid eller snarare under uppväxten, när man var mindre och spelade i Tölö IF. Galen nostalgi att bara befinna sig där. Men att känna gräslukten, träna på en solig eftermiddag tillsammans med ett härligt gäng. Det ÄR fotboll för mig.
Vi satte på musik, sprang runt på gräsplanen, passade, lattjade och bara hade det så skoj i drygt en timme. Otrolig energi och lycka hos samtliga. UNDERBART. Allt var verkligen bara på skoj och vi larvade runt lite helt enkelt, hehe.
Efter "träningen" så åkte vi till havet och badade. Det var så sköööööönt, speciellt efter träning, då är det extra gött. Varmt i vattnet var det också. Detta kommer vi troligen köra på med en gång i veckan, så kul <3

Har har vi gänget som var med idag, vi kommer att köra lite då och då. Så får vi helt enkelt se vilka som är med eller inte. Är just nu en grupp på 60 personer på Facebook. Så kul grej ju?

Två av mina bästa vänner <33

Kvällsdopp på Hanhalsholme efter lite svett på gräsplanen, perfekt.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Gud va mysigt, blir riktigt avundsjuk på sådant 😊
nouw.com/seagullcrying