Första bilderna på nya lägenheten

Igår gick flyttlasset till Göteborg. Jag flyttar inte in riktigt än, men snart. Nu är alla grejer på plats i alla fall och det känns som det största steget.

Jag fick hjälp av hela familjen, Linda och Irma. Vilka hjältar, guld värda. Vi pausade med lite pasta från Nonna mitt i flytten, och då var det bara att glida ner för backen så var man mitt i stan. Fantastiskt!

Lukas och Emilia drog ut hela heltäckningsmattan i sovrummet och la in en ny. Det blev sååååå otroligt bra!! En beige matta som även går in i garderoben.
Pappa skruvade loss alla luckor och lådor i köket. Alla luckorna ska skickas iväg för lackning, men har inte bestämt färg ännu.

Så vi fick mycket väldigt gjort och jag var verkligen så trött efter en heldag med flytt och fix. Men också så tacksam för all hjälp!!

Jag ÄLSKAR den här utsikten.

Kökets luckor och färg är det värsta jag sett, haha. Så därför blir det lackning av alla luckor och lådor, till någon beige/grå ton är tanken. Hoppas på att kunna få golvet klart innan jag bestämmer.

Planen för golvet var att det skulle slipas och lackas mörkbrunt, vilket i sådana fall blir klart nästa vecka. Men det är lite oklart om det kommer gå att slipa, så håll tummarna för det!! Vill verkligen få det mörkbrunt, så annars kommer jag nog lägga nytt golv. Vilket blir både dyrare och tar längre tid....

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Åh vad spännande! <3
nouw.com/hannakarlzzon
Linnealiebig
Linnealiebig,
Men åh vad spännande 🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
Nora
,

Så roligt med flytt!! Kan inte du dela med dig av var du lämnar in luckorna, ska göra om mitt kök och lacka om alla luckor för att kunna bestämma färg själv (och slippa högglansiga luckor, not my cup of tea). Kram och lycka till!!

Jenniesh
Jenniesh,
Gud vad spännande
nouw.com/jenniesh
Felicia,

Vilket otroligt vackert kök!!!

feliciahblogg.webblogg.se
msahakangas
msahakangas,

Åh så spännande, vilken känsla att renovera och göra lägenheten till sin, all lycka till!

nouw.com/msahakangas
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh så fin lägenhet! Spännande med flytt💕

nouw.com/louiseedling
Mariateresia
Mariateresia,

Välkommen till Göteborg! ❤️🌼

nouw.com/mariateresia