feel good sunday

Vaknade upp efter sisådär 11 timmar sömn, man tackar. Solen lyste och jag gillade livet lite extra mycket.
Åt frukost i soffan framför nyhetsmorgon, favoritstund på dagen. Uppdaterade mina Spotify-listor lite, får sånna ryck ibland, när man tröttnat på sina gamla och bara behöver lite nytt.

Sedan blev det storstädning här hemma, alltid så fruktansvärt värt efteråt. Dessutom nya sängkläder, så längtar till att få lägga mig nu. Strax innan 14 mötte jag upp Emilia och så fotade vi i någon timme. GULD värt, hade två samarbeten att fota, Gina Tricot och ett kommande, som ni får se om någon vecka eller två.
Så tacksam för mina vänner och familj som alltid ställer upp och hjälper mig fota, ni förstår inte hur mycket det betyder <3
Vi tog en kaffe och bara umgicks lite efteråt. Senare på eftermiddagen åkte vi in till Göteborg, hela familjen. Det är tredje helgen i rad som jag firar min födelsedag, haha. Denna gången med familjen.
Vi åt middag på La Gondola Trattoria, extremt gott och så mysig kväll. Klockren, lugn och härlig söndag.
Vilken toppen helg och vecka, WOW.

En nystädad lägenhet och solen som strålar, bästa.

Borde så duscha det här håret, men gick in på dag tre med fint hår efter besöket hos frisören med K-water behandlingen. Så sjukt att det håller sig fint så länge. Vilket skillnad det är, när man känner att håret är on point. Älskar känslan.

Eftersom man aldrig kan bestämma sig när det finns massa gott och allra helst vill ha lite av varje, så fick det bli så. Jag och Emilia delade på svamprisotto med tryffel och en pasta med räkor och chili. MUMS. Dessutom tog vi alla varsin pizza-slice, parmaskinka, pesto och ruccola. Ja men ni fattar ju, helt fantastiskt gott.
Stort stort tips om ni inte varit där, La Gondola Trattoria.

Bror och Emilia, älsklingar <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

rebeccaeliisabeth
rebeccaeliisabeth,
Vart är jackan ifrån? 😍😍
nouw.com/rebeccaeliisabeth