favorit träningskläder

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller adlinks
Fick ett önskemål om att tipsa om några favoriter när det gäller träningskläder och självklart kan jag det. Skriv om ni har andra önskemål på inlägg, det är bara roligt att höra vad ni vill läsa mer om. Tveka inte heller att skriva eller fråga om det är någonting.

Jag älskar min långärmade tröja från Craft som har en högkrage, länkar en liknande nedanför. Jag har även en favorit T-shirt från puma som har såååå snygg form och modell, hittar inte den exakta som jag har, tror den är slutsåld. Men här är en liknande. Pumas träningskläder är typ underskattade....

När det gäller träningstights så gillar jag att ha helsvarta, men har även ett par mörkgrå med beige rand från H&M som jag tycker om. Undviker att köpa tights som är genomskinliga. H&M har flera bra modeller för detta, annars älskar jag dessa från Nike och ett par andra favoriter som jag har är från Johaug (köpt på XXL), men jag hittar inte exakt samma modell tyvärr. Länkar några andra snygga från samma märke nedanför.

När det gäller löparskor så föredrar jag Asics, antingen modellen GT 2000 eller Gel Culumus. Träna på gym eller gå på pass så använder jag ett par riktigt sköna och snygga från New Balance, modellen heter Foam 1080. Men här nedanför är en annan modell som jag är sugen på att testa. Ser så skön ut och dessutom snygg design!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Hej!
Caroline
,
Vart har du köpte
Caroline
,
Vart har du köpt dina (antar att dom är nya?) stan smith bold? Dom finns bla med i ett inlägg den 4 feb. Supersnygga, vill gärna köpa ett par själv. Är de rosa eller nude?
juliawahlberg
juliawahlberg,

Tack!! Köpte på Shelta för ett tag sedan 😊 Skulle säga att det är en mix mellan rosa och nude faktiskt! Kan inte bestämma mig riktigt haha

nouw.com/juliawahlberg
Hej hej
,
hej julia! kan du berätta lite om hur du tränar inför gbg varvet? hur många långlöp kör du i veckan, varierar du km eller kör du alltid 1 mil tex? hur många gånger innan varvet sprang du 2.1 mil? hur ofta springer du ute? kör du pass/styrka också eller är det bara fokus löpning nu? oj så många frågor 😂 älskar ju din blogg
juliawahlberg
juliawahlberg,

Absolut!! Fixar ett inlägg 😃 tack snälla du!!

nouw.com/juliawahlberg
Erika
,

Tack!!!

juliawahlberg
juliawahlberg,
Emma
,
hej! kan du inte göra ett inlägg ”detta finns i min mobil” typ appar och bakgrund osv! skulle älska och läsa ett sånt inlägg verkligen!!
juliawahlberg
juliawahlberg,

Kul idé!! Det ska jag fixa 😃

nouw.com/juliawahlberg