Fas i livet

Känner mig i fas i livet just nu, hur skön känsla är inte det?

Har kommit in bra i rollen på jobbet, jag mår så mycket bättre än tidigare veckor, träningen flyter på igen, jag har lagom med planer framöver, jag har en plan på julklappar (japp jag är ute i god tid), jag umgås mycket med vänner, jag dricker mycket vatten, jag äter bra mat, jag skrattar mycket och jag är positivt till så mycket som möjligt i dessa tider. Jag har ingen stress och mår bra.

Ibland tror jag det är nyttigt att må lite sämre under en kortare period, om det såväl är fysiskt eller psykiskt. Då får man ett perspektiv och uppskattar det "vanliga" så mycket mer. Man tar det inte föregivet som tidigare.

Saker som får mig att må bra:

Träning i olika former, frisk luft, en solig dag, en ledig förmiddag, massage, yoga, god och hälsosam mat, bra och fin hy, skratta med vänner, umgås med familj, laga en god middag ihop med någon, soffmys på kvällen, mycket sömn, en bekväm och snygg outfit, ett fint meddelande, en komplimang, min familj, mina vänner, att få någon att skratta, få vara kreativ, känna sig uppskattad, få viktig egentid, inte känna stress eller press, städat och fint hemma och så mycket mer.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer