Få perfekta ögonbryn

Innehåller affiliate-länkar

Jag förstår inte varför jag inte gör detta oftare, för varje gång jag gör det så blir jag såååå nöjd. Det är som att jag glömmer av hur bra det är varje gång. Det jag pratar om är att färga ögonbrynen hemma på egen hand. Det är verkligen superenkelt att göra det själv och väldigt mycket billigare. Det tar dessutom ingen tid alls och ja, det är fasen klockrent. Produkten jag använder tycker jag är jättebra och jag har färgen "brun". Ni hittar den HÄR (betallänk).
Man får testa sig fram lite, de är mörkare första dagen och sen släpper färger lite mer och mer. Men håller sig ändå bra länge. Jag brukar nog låta färgen värka mellan 5-10 minuter och då tycker jag det blir som bäst. Men testa er fram. All info finns ju såklart paketet. Jag har lite färg utanför hårväxten nu och det kommer ju försvinna lite efter hand, så om man underhåller det oftare än vad jag gjort så kan man ju ha de där perfekta brynen och den formen man vill ha hela tiden!! PERFEKT.

Nu behöver jag inte ens fylla i brynen någonting. På bilden nedanför är de helt orörda, såååå skönt. Det är annars brynen som tar mest tid för mig när det gäller sminkningen. Visst ser det ändå naturligt ut?

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer