exuviance behandling

Idag tog jag en pluggpaus och åkte in till stan för att gå på en 90-minuters lång ansiktsbehandling hos Allékliniken i Haga. Behandlingen gjordes med produkter från märket Exuviance. Ett märke jag aldrig testat innan, men ser fram emot att prova och se om det är något som passar mig. Jessika som jobbade där pratade väääääldigt gott om det och jag älskar att få prova på nya grejer och hitta nya favoriter.
Blev inbjuden på ett event hos kliniken för ett tag sedan tillsammans med Presskontakterna, som jag tyvärr inte kunde medverka på. Men blev erbjuden en behandling nu i efterhand, inga krav på att skriva om det här eller någonting.
Men är jag nöjd och gillar saker vill jag alltid dela med mig av detta till er. Min hy just nu glänser och är babylen. Fick inte bara massa goa masker, glow och fukt under behandling utan också handmassage, massage i nacken och huvudmassage. LYX.
Och Jessika var supertrevlig, enkel och kunnig. Älskar när man berättar om hur saker och ting fungerar, ger tips och under behandlingar pratar sådär lagom mycket, haha. Ibland prat och sedan lite tystnad så man bara för njuta lite. PERFEKT.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

emmysofie
emmysofie,
Men alltså hur skönt är det inte när hyn glänser? Unna dig!
nouw.com/emmysofie