Examensfest 2020

Innehåller affiliate-länkar

Igår hade vi examensfest. Jag, Rebecca och Kajsa har planerat i veckor i kombination med att skriva klart examensarbetet. Det vill säga många bollar i luften och lite inre stress ibland, men vi har löst allting såååå bra och vi har tyckt att det varit väldigt roligt. Vi hade bokat lokal i Majorna, hyrt ljud från hyrljudet, beställt catering från Cafétrubaduren och förberett med lekar och annat.

Det var totalt 25 st från klassen som var med, vilket var så kul! För vi hade ju all förståelse om man inte ville fira tillsammans i dessa tider. Men vi ville ändå göra något och det är jag glad över nu, då kvällen blev så otroligt lyckad och vi alla hade en rolig kväll.

Vi tre var i lokalen redan vid 12 och började fixa iordning med ljud, dekorationer, lekar och massa annat. Det tog sin tid och vid kl 15 var vi klara, åt en sen lunch och gjorde oss sedan i ordning. Runt kl 17 kom resten av klassen dit och resterande del kvällen var fylld av lekar, mat, musik och dans.

Jag älskar att fixa sånt här och är så glad över att fått ha en sista kväll med klassen. Är helt övertygad om att jag kommer träffa många igen och det gör det hela mindre sad <3 Men det är alltid lite sorligt, som studentdagen, så mixade känslor.

(Vi har inte fått våra slutbetyg och diplom än, det dröjer två veckor till. Men sista arbetet är inskickat.)

Skorna är från Zara och Klänningen hittar ni HÄR

Vad skulle jag gjort utan er!?

Vi körde lekar i form av quiz, galen panna och klassens..... m.m. Det blev så uppskattat och det gör hela planeringen ännu mer värt det!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Kim
Kim,
Wow, grattis! Snyggt jobbat!
www.kngel.se/
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
grattis 😃🌹
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Inspiration