Ett sommardygn // gårdscafé, tapas och sangria

Vi kom upp till Jönköping runt 19, jag och Kajsa åkte dit för att äntligen få hänga med Rebecca igen. Middagen var inprincip klar när vi anlände, hur lyxigt? Vi satte oss på innegården, åt kyckling- och halloumitacos och drack några glas bubbel. Som en riktigt sommarkväll, eller en tidig sommarkväll skall vi väl ändå tillägga eftersom det blir lite kyligt så fort solen är försvinner. Men oj vad man uppskattar värmen!!

Jag och Kajsa hyrde en övernattningslägenhet rakt över gatan, som var en riktig fräsch takvåning med sjukaste takterass precis utanför. Vi var så exalterade!! Här åt vi frukost på lördagmorgon tillsammans med några kompisar till Rebecca. Hur trevlig start på dagen?

Efter frukost tog vi bilarna till Flättinge Gårdscafé som låg en bit utanför stan, så idyllisk med röda stugor, gröna hagar, lugnt och skönt, hemmabak och strålande sol på det.

Svensk sommar!!!!

Spelade lite kubb efter fikan och bara njöt av allt. Mår så bra av kombinationen vänner och sol, det finns knappt något bättre. Småland och Jönköping visade sig från den absolut bästa sidan.

Jag leve i mitt linneset från Arket i helgen, älskar så mycket!

Vid 16 var vi tillbaka i Jönköping, törstiga och lite småhungriga. Så vi satte oss på El Gordos uteservering med Sangria, här var jag osäker på om det var i Spanien eller Sverige vi befann oss. Det beställes också inte tapas efter tapas. Otroligt.

Kan man se hur nöjda vi är?

En skön värme, en kall drink, underbara samtal och lite solkysst i ansiktet. Livet. Pirret. Lyckan.

Vi avslutade kvällen på "vår" takterass i ett inglasat rum där några fler vänner till Rebecca befann sig. Det blev lite mer bubbel, spel och bara härlig häng. Sen gled jag och Kajsa över till vår lägenhet några meter bort för att sova. Klockren dag, 10 av 10, utan tvekan.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer