En Smögenhelg

Åkte till Elin i Smögen i torsdags tillsammans med Angelica. Vi hade en lugn och skön kväll vid havet med färska räkor. Idylliskt med skaldjur på västkusten klippor, man älskar ju det.

Fredagen inleddes med en morgonpromenad i ändå skön temperatur men med regnet hängande i luften. Tillslut öppnade sig himlen och det regnade resten av dagen. Så vi passade på att efter frukost gå till Smögens Havsbad där vi checkade in på SPA i 2,5 timme. Otroligt skönt med lite bad, bastu och jacuzzi. Extra mysigt när det regnar ute!

På fredagskvällen hade vi bord på Skäret, där vi åt otrolig mat, lyssnade på trubadur och drack goda drinkar. En väldigt rolig och lyckad kväll!! Semesterhumöret hos oss svenskar är ändå otroligt, alla mår så bra. Älskar det!

Lördagmorgon bjöd på halvbra väder, så efter lite färska frallor och en ganska sen frukost gick vi ner till havet för att sätta oss på klipporna en liten stund. Solen tittade fram ibland och det var så härligt att bara sitta där. Framåt kvällen hade vi bord på Grano där jag åt kanske de godaste pizzorna någonsin!! Wow. Det blev en lugn kväll då vi allihopa kände för det, efter middagen blev det yatzy och godis hemma i sängen. Hur mysigt! Vi åkte hemåt innan lunch på söndagen efter några supermysiga dagar där min mage gör ont efter allt skratt. Bra betyg!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar