Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

en valborgshelg i Jönköping

Jag och Kajsa tog bilen till Jönköping i fredags efter jobbet för en helg tillsammans med Rebecca, en dundertrio som jag hoppas kunna hänga med resten av livet!! Vi åt pasta och drack lite drinkar på fredagkvällen, bara en lugn och trevlig hemmakväll. Precis vad man kände för!

Lördagmorgon bjöd på strålande sol och vi tog oss ut på en liten runda runt Munksjön, så otroligt härligt! Följt av en riktigt smarrig frukost med färska frallor, croissanter, kaffe, juice och yoghurt. Nämn en bättre start på dagen.

Efter frulle och dusch tog vi oss inåt stan för lite strosande och lunch, två vänner till Rebecca hängde på, som vi träffat innan :) Det fick bli ett glas rosé på uteserveringen, något jag ALLTID uppskattar :)

Inför kvällen hade jag på mig skor från Vagabond, jeans och topp från Gina, en vintage herrkavaj och väska från COS. Körde min vanliga sminkning som inte är så märkvärdig och lät faktiskt håret vara precis som det var.

Efter lite bubbel hemma gick vi till Brasseriet och åt en god middag. Tog torsken som var riktigt fin! Avslutade med en espresso martini innan vi gick till Twin, följt av klubben Glädje.

Jönköping fortsätter att leverera och musiken på klubben var den bästa på länge. Vilken dunderkväll, såååå roligt! Det blev sent, men vaknade pigg och glad på söndagen? Sååååå skönt. Vi åkte hemåt runt 14-tiden och jag längtar redan till nästa gång vi ses igen.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar