En solig kväll

Denna veckan ser lovande ut vädermässigt, upp mot 20 grader och mycket sol. Skall försöka ta vara på kvällarna så gott det går innan hösten är här på riktigt. Inledde veckan med en måndagsmiddag på en uteserveringen med Linda, Irma och Kajsa. Så underbart härlig luft i augusti, älskar mixen av frisk och varm luft. Ni vet, varmt men inte klibbigt. Man drar på sig en stickad tröja när solen går ner och temperaturen är så skön.
Jobbar på som vanligt måndag-fredag, en något lugnare vecka än de första tre efter semester, vilket betyder att jag kanske kan få bukt med huvudvärken som inte vill släppa, dock känns det bättre och lite mer hanterbart än förra hösten då jag kände mig som en annan människa.

Fortsätter att träna i vanlig ordning och står inför ett beslut om vilket eller om ens något lopp som jag skall anmäla mig till. Ska jag springa redan till helgen, eller ta Lidingöloppet? Eller ska jag faktiskt skippa helt. Skippa helt blir det troligen inte.... Men min kropp känns inte klockren, så därför tar det emot litelite. Men jag vill ju, så det är lite hjärta eller hjärna här. Vi får se. Det blir bra vilket som. Inte hela världen.

Hoppas ni får en fin vecka, så hörs vi mer här inom kort. Försöker få till lite små uppdateringar var och varannan dag.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer