Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

en solig helg med blandade känslor

Hoppas ni mår bra trots alls som händer. Jag skall inte ljuga, trots att jag inte har någon "rätt" i att må dåligt i detta trygga land, har verkligen Rysslands invasion av Ukraina påverkat mig mycket hårdare än vad jag trodde. Har haft en bra vecka med bra träning, lagom mycket jobb och allmänt bra dagar. Men har hela tiden haft en klump i magen, som vägrat försvinna. Även så under helgen. Tycker verkligen det är obehagligt och så fruktansvärt att det är svårt att bara "leva på som vanligt", även om man försöker och stundtals gör det. Fick en solig helg med god mat och träning, som gjorde att man för en stund iaf glömde bort allt det hemska.

Efter jobbet i fredags blev det en AW på Tavolo med några vänner. Supergott och en otrolig lokal, gillar verkligen det stället!! Vi var hemma tidigt, vilket var så skönt och behövligt.

På lördagen vaknade upp till strålande sol och gick sedan till Barry's för ett härligt träningspass runt kl 11. Köpte med färska frallor påväg hem, sen tog jag en promenad i solen runtomkring stan, innan jag satte mig på balkongen och drack varm choklad. Skulle egentligen gått ut en sväng på lördagkvällen med några vänner. Men hela min kropp skrek nej till både alkohol och att vara supersocial, händer så sällan, men bestämde mig för att ställa in.

Var helt inställd på att sitta hemma, men av en ren slump såg jag att Pernilla Wahlgren hade show i Göteborg och hon la upp att hon hade platser kvar, så frågade mamma om hon ville med och det var skönt att få åka dit och skratta en massa. Vi åt på TOSO innan showen, så det blev en bra kväll trots allt. Supermysigt att hänga med mamma!!

Vaknade av att solen lyste även på söndagsmorgonen, drack lite kaffe och gick sedan till Barry's återigen, 7 gången på 6 dagar och avslutade därmed Hell Week, så otroligt rolig vecka och har snarare fått mersmak än att tröttnat på deras träningskoncept. Efter passet tog jag en ensamfrukost i solen på Da Matteo, kylig vind, men med största dunjackan var det skönt ändå. Resterande del av dagen promenerade jag runt i stan och avlutade med en lugn eftermiddag och kväll hemma i lägenheten.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar