En sensommarhelg med två firanden

Vilket dunderväder helgen bjöd på, jag nyttjade det absolut inte till, haha. Tog sovmorgon på lördag och jobbade sedan i butiken i Haga fram till 16. I vanliga fall är jag ju inte i butiken, men vi hade lite ont om folk så jag hoppade in.

Efter jobbet gick jag hem, bytte om och gjorde mig iordning för festligheter. Irma hade en examensfest där det bjöds på både mat, dricka och beerpong. Så trevlig kväll med goa vänner!!

Skorna köpte jag på en outlet i Kosta, får många frågor om dessa. Märket heter Innuvo och jag har aldrig hört det tidigare. Kjolen är från HM, skjorta från Gina Tricot och väska från Louis Vuitton.

Sista sommarkvällen man satt utomhus hela kvällen, garanterat!! För oj vad kallt det blir på kvällarna nu. Det går så fort va!!!

Hyfsat sent på lördagkvällen, så var inte av mitt piggaste jag på söndag. Vaknade för tidigt dessutom och låg kvar i sängen utan att somna om. Var hemma hela dagen, tog tag i en rejäl städning och tvättning innan klockan blev 16. Då drog jag mig mot Kungsbacka för att fira pappa som fyller år.

Det blev en god middag med hel familjen, tre rätters. Sen spelade vi lite kubb och bara hade världens mysigare kväll på altanen. Bästa avslutet på veckan, utan tvekan.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer