EN PISTOL I MIN HAND

Idag har jag varit iväg med familjen på en skjutbana i Göteborg. Jag gav det i present till Lukas i somras och nu äntligen fick vi till en dag som passade alla. Vi fick skjuta med flera olika vapen och jäklar vad häftigt det var. Sånt tryck, precision och adrenalin. Man blev faktiskt lite nervös innan det allra första skottet. Så mycket att tänka på, kan se enkelt ut. Men hur håller man egentligen pistolen, håll den alltid neråt, hur laddar man den rätt osv.
Sen står man där med ett laddat vapen i händerna. Man spänner armarna och höjer upp dem, man tar ett försiktigt andetag, som är det enda man hör med hörselskyddet på, man blundar med ena ögat och siktar in sig en sista gång, andas igen, håller hårdare i pistolen och trycker långsamt långsamt på avtryckaren och sen PAAAANG. Det var häftigt och riktigt roligt att få testa. Ni ser några filmer på min instastory!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

wilmalouises
wilmalouises,
Tycker det verkar som så häftig upplevelse, fast skulle nog inte våga själv!=)(
nouw.com/wilmalouises
Sara
,
Så coolt! Har du så små öron att du har köpt barnhörselkåpor? 😉 Min brorsdotter har exakt likadana, hihi! De är iallafall väldigt snygga 😊