En perfekt kväll i San Francisco

Coqueta

Kvällens och mammas 50-årsmiddag blev på ett spanskt ställe som heter Coqueta som ligger vi Pier 5 här i San Francisco. Jag hade läst väldigt bra om restaurangen och sett en del bilder osv. och tyckte helt enkelt att det verkade väldigt trevligt, så jag chansade och bokade en bord för några veckor sedan. Vi startade med en drink och deras drink på gin med grapefrukt var magisk (mamma och pappas drink på bilden nedanför). Det var fullt med folk, snygg och ball lokal och det kändes som vi kommit till ett fantastiskt bra ställe, vilket vi också hade. Maten var fantastisk, servicen var klockren och atmosfären/lokal var sååååå bra. Vi beställde in massa olika tapas och avslutade med en efterrätt, också små olika varianter. Min kulglass med en espressos-shot var fantastiskt god.

Deras "bikini" med getost och rödbetor och något bröd vad bland det godaste jag ätit, no kidding. Sen hade vi en magisk rökt lax på ett krispigt bröd med någon röra emellan, svingod. Vi tog även in kyckling av något slag som smakade jätttegott. Deras lammbitar får absolut 10 av 10, däremot tycker jag att deras gambas var lite för rökiga i smaken för min del.
En rätt som hette "sunny side up" med ägg, krispig potatis av något slag och räkor var också god, men någon krydda i där som inte var min favoritkrydda. Men ändå god!!

Här är "sunny-side up", men mixad, då den tydligen ska ätas så. De mixade den framför oss innan vi åt.

Choklad i tre olika smaker, karamelliserade popcorn, churroz-liknande bakelser och min glass med espresso. Mumma.

Utsikt från Pier 7 som vi gick ut en bit på, den låg precis bredvid restaurangen.

The View Lounge

Efter middagen tog vi en taxi till The View Lounge, en rooftop-bar på hotell Marriott som ligger mitt i centrum. WOW vilken utsikt, helt fantastiskt. Tack för det tipset! Tog ett glas bubbel och bara njöt av sällskapet och utsikten. Hit måste ni åka om ni är i SF, tror det är minst lika fint på dagen. Det kostar inget att åka upp och fanns även lite tilltugg. Vilket avslut på dagen och vilken brakkväll. Jag är så nöjd med mina två val av restaurang och bar. Skönt när det blir lyckat och speciellt med tanke på mammas födelsedag och sista kvällen i San Francisco.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Rebecca
,
en lite lustig fråga haha men, är din bror singel & hur ganmal är han? 😊
juliawahlberg
juliawahlberg,
hehe han är inte singel och fyller 20 år i sommar 😉
nouw.com/juliawahlberg