En lördag med mycket glädje

Igår hade jag en sån himla bra lördag. Det krävs inte mycket för att det ska vara bra, men igår var den så där extra bra ni vet. Efter en perfekt start med frukost och soffmys så bytte jag om och drog iväg på en löprunda på en mil. Höll hyfsat bra tempo och sprang på 47 minuter. Kroppen kändes ganska lätt och felfri, alltid skönt när det känns så. Duschade snabbt och gjorde mig iordning. Åkte till Camilla och fixade nya naglar. Behöll min form som jag trivs med och fortsätter med naturliga färger, det blev rosa denna gången. Alltid nöjd!! Jag kör inte förlängning utan vi målar på mina egna naglar med gellack.
Sen fick jag äntligen träffa min bästa vän igen, trots att det bara gått 5 veckor så kändes det som att det var ett år sedan man träffades senast... Har längtat hela veckan efter det och det känns som man har såååå mycket att ta igen!! Ni vet hur det är ;)
Men vi fick pratat en massa över en kaffe och det kändes så bra, trots lite tidsbrist ;) Välbehövligt gånger tusen. Tiden sprang ju såklart iväg och sen var vi tvungna att åka hemåt. Jag åkte direkt till mamma och pappa där det bjöds på middag, även Lukas (bror) och Emilia (hans flickvän) var med, sååå mysigt.
Mamma hade fixat en jättegod gryta med räkor och ris till, ska nog försöka mig på något liknande i veckan! En variant på cheesecake till efterrätt också. Sen blev det mellomys resten av kvällen.
En lördag med mycket glädje!

Nya fräscha naglar!! Älskar färgkombon röd och lila och tycker även om det här med hoodie och kappa. Både skönt och snyggt!

FAVORITEN <3

Jag menar kolla på detta, hur gott ser det inte ut!?

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
åh vad härligt med en så bra dag 😃😘
nouw.com/marietheresel
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Sånna dagar är verkligen guld ✨
nouw.com/vägentillfriheten
Jonna
,
Vet du vart Johannas blus kommer ifrån? Så snygg!!
juliawahlberg
juliawahlberg,

Den kommer från Twist & Tango 😃

nouw.com/juliawahlberg