En lördag man saknat

Har haft en så mysig lördag, en lugn och bra dag. Vaknade ganska sent imorse eftersom jag somnade lite senare än vanligt igår. Drack kaffe och åkte sedan med mamma ner till stan en sväng. Vi kollade lite inredning på Cosa och åkte sedan till Kungsmässan där jag hittade vårens absolut snyggaste jacka, vi handlade mat och åkte sedan hemåt igen.
Kollade något avsnitt av Bachelor US, somnade nästan en stund medan eftermiddagssolen tittade fram. Så härligt!
Runt kl 17 gick jag, mamma och pappa ut på en eftermiddagspromenad innan vi lagade middag ihop. Så himla underbart att dra på sig myskläderna, göra middag ihop med en Gin & Tonic i handen och en chillkväll i soffan framför sig. Det blev grillat, med massa gott tillbehör och sallad. Aldrig äckligt.
Är otroligt trött nu och skall snart hoppa i säng!

Den här fantastiska jackan kunde jag inte lämna utan. Asså wow, den är verkligen helt perfekt. Fick rekordmånga frågor om denna och det är förståligt. Jag köpte min i butiken Jencic och märket är SensUnique.

Skorna är från Topshop, jeans från Gina Tricot, T-shirt från Acne, Skinnjackan är vintage från Chicago och väskan är från Gina Tricot.

Jacka ifrån Didriksson - HÄR. Mössa från Acne, solglasögon från Jeansbolaget (minns inte exakta märket), skor från Puma och byxor från Nike.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

hedvigliljeroos
hedvigliljeroos,
Så snygg jacka💙
nouw.com/hedvigliljeroos
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Inspiration