Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

En jobbvecka 

Fredagmorgon och några timmar kvar till helg, jag har haft en seg och extremt trött vecka. Har faktiskt känt en trötthet som är på en ny nivå, sovit när jag kommit hem efter jobbet och sen ändå sovit rakt igenom en 9 timmarssömn. Ett träningspass har det blivit av och det får mig inte att må bättre direkt.
Imorgon blir det Barry's och ikväll efter jobbet får vi se om jag orkar.... Förmodligen inte :)
Det är ju antaligen pollen, men ibland undrar jag om det är något annat också. Brist på något kanske?

Har bestämt mig för att börja ta hand om mina naglar lite mer. Älskar fina naglar och orkar inte gå till salongen var tredje vecka längre, det är både dyrt och tar tid. Så nu är det upp till mig. Smörja nagelbanden några gånger om dagen är mitt mål, och oftast lite samma färg då jag gillar de neutrala.

Lagade korvstroganoff för första gången (???) i måndags. Åt alltid det när vi var små, men fick liksom craving för det mitt i veckan, från ingenstans. Har ni testat koriander på, så otippat gott!?

Den här LV väskan är mitt bästa köp, använder varje dag till såväl jobb som träning. Den är helt perfekt i storleken och gör varje outfit lite snyggare. Köpte den vintage på Vestaire Collective. Lite slitage och skador och därav ett bra pris, men inget som stör. Modellen heter Delightful MM.

I onsdags åt vi frukost på jobbet tillsammans, så mysig start på dagen! Varför är färskt bröd med smör och ost det absolut godaste som finns? Och nybryggt kaffe med havremjölk, lever för det.

Mina nuvarande favoritbrillor från Vero Moda. Varje gång jag ser min tatuering runt handleden blir jag sugen på mer. ÄLSKAR DEN.

Ingen energi=ingen matlagning, så blivit några luncher ute denna veckan. Inte bra, gillar att ha med matlådor! Men ibland får det vara ok. Jag tar nya tag nästa vecka. Vi har också fixat om lite i showroomet, det blev så fint!!

Redo för färg nu, så beige hela tiden :P Det är fint, men färg också!!! Lite bränna snart och man är fullt redo.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar