Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

En helhelg med bästisar

Denna helgen har jag sett fram emot i veckor. Johanna skulle komma ner från Stockholm, tillsammans med Irma och Linda skulle vi alla bo hemma hos mig. För en maxad helhelg, inte allt för ofta man gör sånt på hemmaplan. Tyvärr blev Johanna sjuk och kunde inte hänga med oss, men vi andra ville såklart ändå köra på en helhelg tillsammans. Så fick det bli och vad mysigt och roligt vi haft det!

Linda och Irma kom till mig runt 19, vi drack bubbel innan vi gick till restaurangen Piccola Italia i Linné. Maten var god, vinet var helt ok, men lokalen var inte alls mysig. Finns bättre ställen i Gbg!!

Efter middagen gick vi till Olssons vin och delade på en flaska rödvin. Så så trevligt! Vi gick sedan hem till mig och sov där alla tre. Hur mysigt med sleepover?

På lördag vaknade vi upp till att det snöade!! Åh va mysigt det var att gå ner till bageriet och köpa nybakade surdegsfrallor i snöfall. December snart, längtar till julen mycket nu <3 Efter en god och härlig långfrukost tog vi oss till Haga och julmarknaden som precis startat där. Tror den är varje helg i December nu. Tips!

Lite strosande på stan och en fika på Lasse Majas fick det bli. Kardemummabulle och kaffe, kan inte bli fel.

Köpte en minigran!!! Lite väl tidigt för att den skall kunna överleva inomhus i 4 veckor till. Men den var så perfekt och gullig så köpte den ändå. Den får vänta lite på balkongen innan jag tar in den. Men vi testade att klä den med nya julgransdekorationer från Arket. Visst blev den fin??

På lördagkvällen drack vi rödvin och lagde middag tillsammans. Det blev fish taco, succé om du frågar mig. Vi gjorde även några Moscow Mules innan vi stack ut på stan en sväng. Det är gäller att hänga på rätt ställen numera, man känner sig lite för gammal ibland haha.... Vi kan ändå vara 6-7 år äldre än många nu, inte överallt, men på vissa ställen. Men vi hade en riktigt rolig kväll med en hel del dans!
Efteråt gick vi hem och sov ihop igen, en helhelg som sagt. En frukost på söndagen och sedan sa vi hejdå till varandra. Så mysig helg! Hoppas ni också haft det bra och glad första advent!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar