Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

en helg på Orust

Direkt efter jobbet i fredags åkte vi till Orust, jag åkte i den senare bilen och fick därför lyxen av att mötas av ett dukat bord. Kolla vad mysigt!! Vi åt räkor och drack vin. Det blev även en bubbelprovning som Ange hade fixat som en överraskning.

Vaknade upp lite bakis och trött, men med detta gäng, en god frukost och strålande sol försvann det lika snabbt. Lördagen bjöd på ett fint väder och vi körde en drinktävlingen dagen igenom, totalt 6 drinkar av olika karaktär. Elin började med en otrolig förmiddagsdrink gjord på bland annat färskpressade passionsfrukter.

Huset var superfint, en fin kombination av gammalt och nyrenoverat. En riktigt charmig mix enligt mig!! Stugan låg på Ängön, nära Orust. Vi hyrde den via Elin som känner dem som äger stugan.

Efter frukost och en lugn förmiddag gick vi ner till havet och satte oss i solen en stund, tog en hotshot och bara njöt av lite pre-spring-sun ;) Första värmande solen i år, den känslan är något extra.

Tillbaka i stugan igen efter lite luft och en kort promenad så blev det lunch och drink nummer två för dagen. Chark och tillbehör, man hatar ju inte det ;)

Drink nummer tre, bastu och badtunna blev eftermiddagens aktiviteter. Otroligt trevligt!! Vilka fina och så otroligt roliga vänner jag har. Så tacksam!!

Fjärde drinken/middagsdrinken stod jag för! Det blev en drink på gin med mynta, gurka, citron och sockerlag. Fräsch och god!! Vi åt sedan pasta med salvia, grädde, svamp och parmesan. Så gott!!

De två sista drinkarna och tävlingsbidragen blev en Moscow mule och en äppelpaj-drink till efterrätt. Alla drinkar blev riktigt goda och det var svårt att sätta betyg. Min favorit blev den första med passionsfrukten. Min gröna sköna drink som jag kallar Cutecumber (haha) kom på en stabil tredje plats.

Somnade runt 01 på lördagkvällen trött efter en lång, skön, men ändå händelserik dag. På söndagen åt vi frukost i lugn och ro innan vi packade ihop och åkte hemåt Göteborg igen. Vilken toppenhelg, wow!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Inspiration