En helg i Skärhamn, Tjörn

I fredags efter jobbet åkte jag, Irma och Linda upp till Skärhamn som ligger på Tjörn. Andra gången vi var hos Irmas föräldrar lägenhet och den ligger så drömmigt, vi ska dit om 4 veckor igen och jag längtar redan massor. En lugn helg men lite träning, bad, vin, måleri och god mat. Skrattar så mycket med dessa, så mycket att man får ont i magen och kinderna ni vet, bästa som finns.

På fredagkvällen blev det rosé och varmrökt lax med en god potitssallad. MUMS. Sen satt vi och snackade fram till midnatt på balkongen. Bästa som finns.

Lördagmorgon var det varmt och kvavt i luften, solen tittade fram lite då och då. Sprang till bageriet och köpte färska frallor och bullar, sen körde vi styrka på bryggan innan vi hoppade i för ett dopp.
Känslan att sätta sig på balkongen efter träning, efter ett skönt morgondopp och dricka kaffe och äta färska frallor. Den är absolut helt oslagbar.

Vi hade köpt med oss lite penslar, färger och papper för att måla. Så det la vi några timmar på också under lördagen. Både på förmiddagen och efter middagen med ett glas vin i handen.

Solen var inte riktigt med oss, men vi satte oss på klipporna en stund och lyssnade på musik, åt vattenmelon och bara njöööööööt. Semesterfeeling.

Glass en varm sommardag, otroligt. Vi tog en sväng till "stan" och gick vid hamnen, köpte glass, tog en drink och bara myste runt. Innan himlen öppnade sig när vi var påväg hem, så vi blev absolut helt pisseblöta och kunde bara skratta oss hela vägen fram. Friheten av att springa/gå i regn är något unikt. När man redan är blöt på varenda del av kroppen och går genom vattenpölar upp över vaderna. Det var så kul??

Hemma igen, duschade och hängde kläderna på tork, kollade lite EM och körde sedan igång grillen. Så god middag och bästa sällskapet. Sen målade vi lite till och avslutade med en film i soffan.
Vilken helg, wow. Vi åkte hem innan lunch på söndagen.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

linneassofie
linneassofie,

Ser verkligen helt helt fantastiskt ut!<3

nouw.com/linneassofie
Matildaogren
Matildaogren,

Ser så underbart ut!

nouw.com/matildaogren