En helg hemma i Kungsbacka

Har ju varit iväg varenda helg nu i 5-6 veckor och denna helgen ville jag inte vara hemma heller tydligen. Lördagen bjöd ju på dunderväder och det vill man ju njuta av till fullo. Därför tog jag mig hem till Kungsbacka för en båtdag med familjen tidigt på söndagen. Absolut bästa dagarna på hela året om du frågar mig. Finns inget jag längtar så mycket till som en solig ledig dag med båt, klippor och familj.

Vi var ute strax efter 10 och jag tog med frukosten dit. Kaffe och croissant efter ett dopp en lördagmorgon, ja ni hör ju!! Vi bara badade, solade och åt lunch resten av dagen.

Runt 17 åkte vi hemåt och fräschade upp oss och gick sedan ut och åt allihopa i Kungsbacka. Några drinkar senare så blev klockan mycket och jag valde att sova över hos mamma och pappa. Så mysigt ändå! Mamma skämde bort mig med kaffe och färska frallor på söndagmorgon. Tror jag ska sova över oftare ;)

Sen köpte vi med oss lite fika och åkte till Farmor på besök. Äntligen fick jag krama om henne igen! Hon är full vaccinerad och jag har en dos. Vet att du läser det här farmor och jag har verkligen saknat det. Vi ses mer i sommar!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
charlottahagg
charlottahagg,